Voi tätä tuulta ja myrskyä.. Ei pääse ulos ei. Tai pääseehän sinne, mutta ei siellä kyllä tee mieli kauaa olla. Viikonloppukin meni sisällä kovaa pakkasta ja tuulta paossa. Kun ei tuota pikku neitiä voi viedä tuonne tuuleen ja tuiskuun.

Neiti muuten oppi ryömimään viime viikolla, nyt onkin oltava tarkkana ettei mitään pieniä tavaroita ole lattioilla lojumassa. Isommille lapsille pitänyt muistuttaa moneen kertaan että ne pienen pienet legot on raivattava lattioilta ettei neiti vaan saa niitä suuhunsa. On se ihana katsoa miten tyttö pääsee eteenpäin, niin se vain kasvaa ja kehittyy koko ajan..

Käsityöprojekteista sen verran, että pikkuneidin mekkoon sain langat, ja se on nyt puolessa välissä, vaan puikkojen vaihto tuli nyt eteen ja totesin, ettei mulla ole niin ohuita suoria puikkoja kuin mitä pitäis.. Eli nyt sitten se työ saa odottaa vähän aikaa että saan ne puikot. Tällä viikolla kuitenkin ne saan, kunhan tulee taas asiaa tuonne kaupunkiin. Väliaikatyönä aloitin tekemään perusvillasukkaa eskarilaiselle. Sellasia oli vailla..

Viime kaupunkireissulla ostetuista kankaista ompelin parit housut, ja lisää olisin ommellut, vaan molemmat koneet sanoi yhteistyösopimuksen irti. On se kumma kun yhtäaikaa tuli jotain häikkää sekä ompelukoneeseen että saumuriin. Tosin vanhoja koneita ne kyllä oli, että rikkimeno olikin ajan kysymys. Nyt on sitten hyvä syy saada uusi kone :) Toimiva sellainen, noissa kun on pitkään ollut jotain häikkää, ei mikään ilo eikä nautinto ole sellaisella ommella..