Nyt on sitten tämän aamun askareet pikkuhiljaa tehty. Lapset on saaneet aamupalansa ja lähteneet kouluun ja mieskin on töissä :) Pikku-neiti leikkii lattialla ja ruoka valmistuu uunissa. Kyllä tämäkin aamu tastä valkenee..

Eilen käytiin tuolla isossa kaupungissa. No, ei se oikeasti niin hirveän iso ole, mutta kun täältä maalta omasta kolostaan lähtee ihmisten ilmoille niin tuntuu se hurjalta. Ja väsyttää niin kovasti siellä käyminen, ihmisiä on paljon ja autoja ja kiire on kova. Onneksi saan asua maalla :)

No kyllä minä sieltä jotain löysinkin. Kangasta ostin, jos vaikka pikku-neidille ompelisin jotain. Edellinen ompelus on vielä nappeja vaille valmis, vaan napit sain eilen myös niin jospa se mekko siitä valmistuu.

 Tiimarissa kävin myös ostoksilla ja kaikkea ihanaa sieltäkin tarttui mukaan :) Se vaan jäi harmittamaan, kun 3d-kortteihin ei niitä tarra-paloja ollut.

Meidän eskarilainen poika halusi eilen tehdä tiikerikakkua. Ja tosiaan itse sen tekikin kokonaan, paitsi minä tietenkin hoidin paistamisen. Hyvää tuli kakusta, tiedä mikä leipuri pojasta vielä tulee :)

Kevään Say-kierroksen ystäväni tiedot sain eilen, ja oma ystäväni oli käynyt kommentin jättämässä. Kiitos siitä Say:ni! Kovasti odotan ringin alkua jo. Ja Sny-ringin alkua myös odotan, kiva kevät on tiedosssa :)

Ja muistakaa käydessänne jättää kommenttia!