Niin se on taas viikonloppu. Muutama koulupäivä lapsilla jo takana joululoman jälkeen, ihan innoissaan olivat kouluun lähdöstä. Alkoi kotona jo tekeminen loppua.. Kovat pakkaset kun piti lapset loppuloman melkein kokonaan sisällä. Mutta oli sitä joululomallakin touhua ennen noita pakkasia; hiihtämistä, ratsastamista, reellä ajoa, pulkkamäessä oloa jne. Eli paljoin ulkoilua. Ja tietysti joulupukin tuomilla uusilla leluilla on leikitty.

Nuorimmalle puhkesi ensimmäinen hammas muutama päivä sitten, kuumetta se ei onneksi nostanut, mutta muuten hammasta kutittaa. Kovasti yrittää tyttö päästä myös liikkeelle, nostaa itseään lattiasta käsien varaan ja yrittää käsillä myös vetää itseään eteenpäin. Sitten hymyilee; täältä minä vielä tulen :)

Itse olen sillä ajalla mikä lasten, eläinten ja kodin hoidon jälkeen jää, niin yrittänyt aina jotakin neuloa. Uusimmasta Suuri Käsityö- lehdestä löysin aivan ihanan ohjeen vauvan mekkoon ja jakkuun, mutta mistä löydän tuota lankaa, Sandnes Lanet, ja vaaleanpunaisena sitä tottakai olisi saatava :) Ei meidän kaupoissa tuota ole.. Osaako kuka kertoa mikä olisi vastaavaa lankaa tai löytyisikö tuota jostakin nettikaupasta?